ArjoHuntleigh-ProACT-Management
ArjoHuntleigh-ProACT-Hygiene-Solutions
ArjoHuntleigh-ProACT-Nurse-and-Management-in-discussion

Den udfordring, plejeinstitutioner oftest står overfor nu om dage, er økonomien.

Den tvinger mange plejeinstitutioner til at reparere og vedligeholde udstyr langt udover den anbefalede levecyklus, samtidig med at plejemodtagere/patienter og plejepersonale udsættes for unødig risiko.

ArjoHuntleigh har udviklet en ny konsulentløsning, der er designet til at hjælpe jer med at forbedre den strategiske planlægning og levere kvalitetspleje, både i dag og fremover.

ProACT™ Solutions for Capital Equipment Planning er designet til plejeinstitutioner, der ønsker at maksimere investeringsafkastet på udstyret, øge den operationelle effektivitet og forbedre resultatet for plejemodtagerne/patienterne.

ArjoHuntleighs klassifikationssystem Mobilitetsgalleriet™ er et værktøj til analyse af afhængighedsniveauet for plejemodtagere/patienter inden for hver enkelt af institutionens afsnit. Anbefalingerne er baseret på institutionens mobilitetsbehov, plejeaktiviteter, miljø og personalebehov. 

Eksperter fra ArjoHuntleigh hjælper med:

  • at vurdere de aktuelle behov (gammelt udstyr, Mobilitetsgalleriet, sikkerhedsmæssige spørgsmål)
  • i samarbejde med jer at udvikle en særlig plan (automatiseret forslagsudarbejdelse til drøftelse med lederne)
  • at tilpasse jeres institution med henblik på optimal pleje (forbedret plejekvalitet, sikkerhed og effektivitet).


Ved hjælp af ProACT-metoden samarbejder ArjoHuntleigh med din organisation om at udarbejde anbefalinger til en 5-årig kapitalplan, baseret på en vurdering af jeres udstyrsbeholdning og plejemodtagernes/patienternes mobilitetsbehov.

ProACT er det naturlige udgangspunkt for et komplet, 3-årigt kulturforandringspartnerskab med ArjoHuntleigh, via initiativet Diligent™ Guaranteed Solutions.

Klik på Send en besked for at bede en ArjoHuntleigh-repræsentant om at kontakte dig for at drøfte en ProACT-vurdering af din plejeinstitution. Vi vil med glæde give dig yderligere indsigt i, hvad ProACT indeholder, og hvad du kan forvente af handlingsplanen.


Har du brug for hjælp?

Kontakt venligst dit lokale kontor. .