ArjoHuntleigh-Carethermometer-computer-screen
ArjoHuntleigh-Carethermometer-nurses-and-patient
ArjoHuntleigh-Carethermometer-nurses-discussion

Det evidensbaserede værktøj Care Thermometer™ giver en effektiv og pålidelig oversigt over de plejeområder, hvor der kan foretages forbedringer i forhold til plejemodtagere/patienter og plejepersonalets fysiske plejebelastning og forebyggelsespolitikken.

Care Thermometer er et online vurderingsværktøj til sikker patienthåndtering, der anbefales i ISO-standarden 12296:2012 med titlen Ergonomi – Manuel patienthåndtering i sundhedssektoren. Download det redigerede resumé fra ArjoHuntleigh her for at få en oversigt over evidensbaserede metoder til vurdering af risici inden for sikker patienthåndtering og til identifikation og anvendelse af strategier og løsninger med henblik på reduktion af risikoen for skader på muskler og bevægeapparat.

Care Thermometer er baseret på Mobilitetsgalleriet™, og disse principper udgør grundlaget for andre kliniske vurderinger, eksempelvis Diligent™ Guaranteed Solutions og ProACT™ Solutions for Capital Equipment Planning.

Få flere oplysninger på www.CareThermometer.com eller www.CareThermometer.com/elearning/. Vurderingsværktøjet findes på flere forskellige sprog.

Der er blevet gennemført over 3.500 online vurderinger i over 20 lande over hele verden ved hjælp af Care Thermometer, og det har hjulpet plejeinstitutioner til at identificere, hvor deres plejepersonale kan blive udsat for risiko for rygskader på deres arbejde.

Har du brug for hjælp?

Kontakt venligst dit lokale kontor. .