ArjoHuntleigh-Assessments-Services-handheld-assessment-device
ArjoHuntleigh-Assessments-Services-managment-nurse-and-patient
ArjoHuntleigh-Nurse-and-Management-in-discussion

ArjoHuntleigh tilbyder et bredt udvalg af vurderingsservices, der hjælper plejeinstitutioner med at forbedre de kliniske resultater og effektiviteten samt reducere risici for plejepersonalet og plejemodtagere/patienter.

ArjoHuntleigh har udviklet filosofien De otte positive™ for at visualisere de potentielle fordele – for både plejepersonale og plejemodtagere/patienter – ved at investere i sikker plejemodtager-/patienthåndtering.

De otte positive identificerer tre forudsætninger for at stimulere mobilitet: tilstrækkelig plads, korrekte hjælpemidler, korrekte arbejdsteknikker.

Disse tre forudsætninger er grundlaget for mange af ArjoHuntleighs vurderingsservices, sammen med Mobilitetsgalleriet™, der kategoriserer plejemodtagere/patienter i forhold til deres funktionelle mobilitet og behov. Det betyder, at ArjoHuntleighs vurderinger, bl.a. Diligent™ Guaranteed Solutions, ProACT™ Solutions for Capital Equipment Planning og Care Thermometer™, giver dig en detaljeret gabanalyse af den aktuelle praksis kontra internationalt anerkendte best practices. 

De resulterende anbefalinger hjælper plejeinstitutioner med at forbedre plejekvaliteten, de økonomiske resultater og effektiviteten, samt med at reducere risikoen for plejepersonalet og plejemodtagere/patienter.

Derudover har ArjoHuntleigh omfattende international erfaring i kliniske vurderinger i forhold til udbredelse og forekomst af tryksår, samt i førende kvalitetsindikatorer, hvis formål er at reducere hospitalserhvervede tryksår (HAPU, Healthcare Acquired Pressure Ulcers).  

Har du brug for hjælp?

Kontakt venligst dit lokale kontor. .