mandag, marts 24 2014

ArjoHuntleigh modtager Red Dot-designprisen for innovativt bruseleje

ArjoHuntleigh, som er en del af den medicinske virksomhed Getinge Group, har fået tildelt den prestigefyldte Red Dot Best of the Best-produktdesignpris i kategorien biovidenskab og medicin "for den bedste designkvalitet og banebrydende design" for virksomhedens nye bruseleje Carevo™.

Carevo er et moderne bruseleje til terapeutisk brusebadning og badning i plejemiljøer. Bruselejet er konstrueret med to hovedformål; at levere en sikker og tidsmæssigt effektiv arbejdsløsning for plejepersonalet og samtidig give en behagelig og værdig hygiejneoplevelse for immobile patienter og plejemodtagere.

Det "badekarformede" lejes innovative design, kombineret med åbningen i sidestøtten, gør det muligt for plejepersonalet at arbejde tæt på patienten, hvilket reducerer den statiske belastning. De indbyggede kontrolpaneler kan nås fra alle de vigtigste positioner, så plejepersonalet kan bruge mere tid på patienten.

Komforthåndtaget fremmer deltagelse og mobilitet, så patienten kan deltage, når vedkommende drejes om på siden, og det fremmer fornemmelsen af sikkerhed. Hævet rygstøtte forbedrer patientkomforten, da det gør det nemmere at trække vejret og gør, at patienten føler sig mere involveret.

Flexi Zone forbedrer liggekomforten ved at fordele trykket på kroppen, og gør det nemmere at placere patienten sikkert, hvilket reducerer risikoen for, at patienten glider.

"Carevo er udviklet med stærk fokus på smart og brugervenligt design. Best of the Best-prisen for banebrydende design bekræfter, at vi er lykkedes med vores indsats for at gøre Carevo til det mest innovative bruseleje på markedet; et bruseleje, der ikke kun gør arbejdet meget nemmere for plejepersonalet, men som også giver plejemodtageren en værdig og behagelig oplevelse", siger Per Henriksson, Senior Project Manager, R&D ArjoHuntleigh.

Klik her for at besøge vores webside med produktoplysninger!

For flere oplysninger om Carevo, kontakt:
Olle Esser, Global Product Manager
E-mail: olle.esser@arjohuntleigh.com
Tlf.: +46 700 6452499

For andre spørgsmål, kontakt:
Harald Stock, President & CEO
E-mail: harald.stock@arjohuntleigh.com
Tlf.: +46 732 332972