Venøs tromboemboli, også kaldet VTE, refererer til dannelse af en blodprop i en vene. Det betragtes som 25 gange mere dødeligt end stammer af forskellige hospitalsvira.

VTE er et internationalt sundhedsproblem, der almindeligvis opstår hos hospitalsindlagte plejemodtagere. Over 1 million tilfælde af VTE, herunder dødelige tilfælde, forventes at opstå i Europa hvert år. Hovedparten af disse tilfælde opstår på hospitaler.

Ifølge en undersøgelse, der blev gennemført i 32 lande, omfattede 68.000 patienter, anvendes effektive procedurer til succesfuld forebyggelse af VTE ikke så ofte som anbefalet.

Disse omkostningseffektive tiltag inkluderer anvendelse af mekanisk profylakse, der anses som en ikke-invasiv præventiv mulighed ved højrisikopatienter. Kombineret med medicinering er mekanisk profylakse specielt effektivt i forebyggelse af VTE.

Få mere at vide om, hvordan ArjoHuntleigh kan hjælpe med at forhindre forekomsten af DVT og PE, ved at kontakte en repræsentant for ArjoHuntleigh, eller læs mere om vores brede udvalg af produkter, løsninger og serviceydelser her.

Kilde: Understanding VTE, Royal College of Nursing, 2012. http://www.rcn.org.uk/development/practice/cpd_online_learning/nice_care_preventing_venousthromboembolism/understanding_vte

Har du brug for hjælp?

Kontakt venligst dit lokale kontor. .