Fald i plejeinstitutioner kan forebygges. Forebyggelsesstrategier, der inddrager et tværfagligt team af medicinske fagpersoners meninger og anbefalinger, har vist sig at give optimale resultater i forhold til reduktion af antallet af faldulykker i plejemiljøer.

Forebyggelse af fald udgør en betydelig udfordring på plejeinstitutioner. Faldulykker er en almindeligt forekommende hændelse både på hospitaler og på plejeinstitutioner, hvilket kan medføre potentielt livstruende skader.

Selvom der findes adskillige strategier for tiltag, der er målrettet specifikke enkelte risikoområder, er forebyggelsesprogrammer, der er målrettet flere risikofaktorer og omfatter en række løsninger, de mest effektive. Disse løsninger inkluderer risikovurdering af plejemodtagerne, identificering og tilpasning i forhold til potentielle risikofaktorer i miljøet, indførelse af udstyr, der forhindrer sikre mobilitetsvalgmuligheder for plejemodtagerne samt ordinering af høje doser D-vitamin.

Få mere at vide om, hvordan ArjoHuntleigh kan hjælpe med at forhindre faldulykker på alle typer plejeinstitutioner, ved at kontakte en repræsentant for ArjoHuntleigh, eller læs mere om vores brede udvalg af produkter, løsninger og serviceydelser her.

Kilde: Cameron, I. et al. (2010). Interventions For Preventing Falls in Older People in Nursing Care Facilities and Hospitals, The Cochrane Collaboration, Wiley

Hvor relevante var disse oplysninger for dig?

Slet ikke relevant

Meget relevant

Har du brug for hjælp?

Kontakt venligst dit lokale kontor. .